2 sæt ben i vandet - det ene har svømmefødder på

3 gode pakkekalendergaver til ham der elsker fart – på land, vand og i luften

Du kender det sikkert. Du spørger din partner, hvad han ønsker sig, og han svarer noget i retning af ”det ved jeg ikke”. Det er en situation, der gør det lidt sværere at finde på en god pakkekalender til ham.

Heldigvis er de fleste mænd rigtig glade for fart, og hvis din partner også er det, så får du her et par forslag til pakkekalendergaver, der kan give ham lidt ekstra fart i hverdagen.

Fart på land

Man skal altid huske, at de fleste mænd i sidste ende bare er forvoksede drengebørn – og det er selvfølgelig sagt med al mulig kærlighed. I dette tilfælde er det også en rigtig god ting, da det gør det meget nemmere at finde på en god gave til ham. Du skal bare spørge dig selv: ”Hvad ville jeg købe til en otteårig dreng, der elsker fart?”

En fjernstyret bil selvfølgelig! Det gode ved fjernstyrede biler er, at de fås i mange forskellige prislejer, hvilket betyder, at du kan bruge så få eller så mange penge som muligt på denne kalendergave. Hvis det bare skal være en sjov ting til en hverdag, kan det klares for under 100 kroner, men hvis der virkelig skal gøres noget ud af det, kan du bruge flere tusind kroner, på en fjernstyret bil, der kan køre om kap med en rigtig bil.

Fart i vandet

Hvis din partner måske ikke har benzin i blodet, er der masser af andre muligheder for at finde en god gave med fart over feltet. Hvis han er en vandhund er der især mulighed for at finde noget, der virkelig kan give ham luft under vingerne eller snarere finner i vandet.

Hvis din partner er en vandhund, vil en Arena Powerfin Pro stort set med garanti være et godt bud på, en gave han vil blive rigtig glad for. Powerfin Pro har en rigtig god pasform og de kan indstilles til at passe til stort set alle fødder, og ligeledes er de perfekte til at øge hans træningsrutine, men de er også gode som legetøj, hvis han bare gerne vil have fart på i vandet.

Fart i luften

Hvis han er mere fugl end fisk, så er der selvfølgelig også en løsning, og han behøver ikke at skulle overvinde sin højdeskræk. For en fjernstyret drone er et fantastisk stykke legetøj og ligesom de fjernstyrede biler fås de i så mange forskellige prislejer, at alle kan være med.

Hvis han virkelig skal forkæles, kan der være god grund til at kigge nærmere på en drone med indbygget kamera, eller en drone hvor han kan montere et kamera, så han kan optage sin flyvninger. Det vil ikke kun glæde ham, men kan også give jer mulighed for at se nabolaget fra en helt ny vinkel.