Mand i pool

4 forslag til gode kalendergaver til vandhunde

Alle elsker at få gaver, og derfor er det lige meget, hvor gammel man bliver, så er der ikke noget bedre end, at der er andre, der har tænkt på en og fundet frem til en ting, de mener, at man vil blive glad for.

Og det kan netop være derfor, at du bør give ham en pakkekalender i år. Julen handler om at give og om den kærlighed, der ligger bag, og derfor kan det være den bedste overraskelse, du giver ham i år.

Men hvad skal du putte i pakkekalenderen? Er han en vandhund, så bør du især tage et kig på brandet Aqua Sphere, som tilbyder et stort udvalg af ting til svømmeturen. Eller du kan læse med herunder, hvor du får 4 gode forslag.

Giv ham et godt snorkelsæt så han kan nyde livet under vand

For det første bør du tage et kig på et snorkelsæt. For selvom det måske ikke kan blive taget i brug så ofte herhjemme, så er det guld værd, når man er ude at rejse.

Når man er på en strand i sydens sol, er der nemlig masser af liv under vandens overflade, og derfor er der her spændende ting at opleve. Giv ham derfor den mulighed med et godt snorkelsæt, så han kan få mest muligt ud af livet i det dybe blå.

Et par svømmebriller lader ham se alt hvad der foregår

Du bør også tage et kig på et par gode svømmebriller. For mange er der nemlig ikke noget, der er værre end at få vand i øjnene, mens de svømmer eller dykker, og det især ikke hvis der er tale om saltvand, der også kan give svie.

Derfor bør du finde et par gode dykkerbriller, der kan give ham det bedste udsyn, når han er under vandet – og det er sjovt, når man er sydpå, samt når man bare er nede i den lokale svømmehal.

Sørg for at han kan holde varmen under vandsport med en våddragt

Det kan også være, at en våddragt er den rette gave til ham. En sådan er praktisk for eksempel, hvis han godt kan lide at dykke eller dyrke andre former for vandsport.

Det kan for eksempel være padle board, kitesurfing eller andet, hvor man også kan blive kold – især i det danske vand. Her er en våddragt god til at holde ham varm, men den sørger også for, at han føler sig behageligt til mode.

Et par badesko beskytter ham mod rifter og fald

Sidst men ikke mindst kan du vælge et par gode badesko. De er gode især på de danske strande, hvor der ofte kan være skarpe sten og skaldyr, der kan give rifter på de bare tæer, og sådanne svier når der kommer saltvand i dem.

De er desuden gode i svømmehaller og andre steder, hvor der også er glat, idet de giver et skridsikkert underlag. De har derfor mange fordele, hvad end man er ude eller inde.