Rom i glas

8 anderledes julekalendere til ham, som han kan nyde i december

Julen er den hyggelige tid, hvor vi husker på hinanden og sætter tid af til at være sammen. Julen handler om at give og gøre andre glade. Julen er fyldt med spænding, søde sager og spændende overraskelser. Julekalendere er både for store og små.

Har du lyst til at forkæle kæresten, så kan du gøre det med en julekalender, der kan give lidt spænding og nydelse gennem december måned. Det er ikke sikkert, at han har en sød tand, men måske han er glad for spiritus. I så fald kommer der her nogle bud på anderledes julekalendere, som måske vil være lige noget for din kæreste.

Julekalendere til voksne med alkohol er blevet et kæmpe hit

Det er blevet meget populært med julekalendere eller adventskalendere til voksne, der indeholder alkoholiske drikke i små mængder, der passer til, at man kan nyde det hver dag i december eller i weekenderne med adventskalenderne.

Der er en del, der er med på bølgen med julekalendere med øl. Vil du gerne prøve noget lidt anderledes, så kan du prøve at gå på jagt efter en julekalender eller adventskalender med rom.

Du kan eksempelvis vælge noget lignende disse:

  • Fary Lochan spiritus julekalender
  • Blandet spiritus julekalender
  • Lav din egen julekalender med rom
  • Adventskalender med Skotlander rom
  • 24 days of rum
  • Adventskalender med blandet rom fra Smageklubben
  • Mac Y julekalender med rom
  • Riise Rom julekalender fra Mac Y

Vælg en færdigdesignet julekalender eller sammensæt en selv

Nogle julekalendere indeholder udelukkende rom, hvorimod andre har et mix af rom og andre alkoholiske drikke, der går ind under stærk spiritus. Der findes forskellige udgaver, der er sammensat og designet på forhånd, men du an også vælge selv at sammensætte en lækker julekalender til ham.

Det kan være, at du kender lidt til hans præferencer, så du kan sammensætte den efter det, han bedst kan lide. Det kan også være sjovt at tænke lidt ud af boksen og vælge nogle typer af rom, som han aldrig har smagt før. Det kan gøre julekalenderen endnu mere spændende.

Hvor kan jeg finde julekalendere og adventskalendere med rom?

Da julekalendere med rom er lidt specielle og anderledes end dem, som de fleste køber, så er de heller ikke helt så nemme at opstøve.

Hvis du gerne vil undgå at gennemsøge en masse butikker, så kan du i stedet købe en på nettet. Du kan finde meget mere om spændende og lækre julekalendere med rom ved at klikke her.

Hvad koster adventskalendere og julekalender med rom?

Disse anderledes og spændende adventskalendere og julekalendere behøver ikke at koste en hel masse. Prisen afhænger i høj grad af, hvor stor den skal være og naturligvis også af typen af rom.

En adventskalender kan købes fra omkring 150 kroner og en julekalender med rom kan købes fra mellem 300 og 350 kroner.

Går du efter en luksusudgave, så kan den komme til at koste omkring 1500 kroner. Der er derfor noget, det passer til alles budget.