Ung mand foran tøjstativ

Giv et moderne garderobesystem i pakkekalender

Adventstiden nærmer sig med hastige skridt, og du ønsker at forkæle manden i dit liv med en unik og brugbar pakkekalender. Men hvad giver man manden, der måske allerede har alt?

Netop dette spørgsmål har vi fundet det perfekte svar på. Læs mere i dagens artikel og bliv klar til adventstiden med en pakkekalender, der tager kegler!

Vi introducerer dig for RackBuddy Elements, der overrasker med sit lækre design og potentiale som kalendergave.

Hvem eller hvad er RackBuddy?

Følger du bare en smule med i diverse boligprogrammer og -magasiner, så har du med garanti hørt om den hotte nye trend inden for tøjstativer, som er tøjstativer af vandrør.

Og netop denne niche har danske RackBuddy specialiseret sig indenfor. Med inspiration fra både rustikke New-Yorker lofter og den minimalistiske danske designtradition har virksomheden skabt sit helt eget æstetiske ståsted, der er stilrent og samtidig maskulint.

Og med sikkerhed vil RackBuddys fede design også falde i god jord hos manden i dit liv.

Mere end bare et tøjstativ

I RackBuddys store sortiment finder du masser af fede tøjstativer, men virksomheden er også eksperter i hele garderobesystemer, og det er netop dem, der egner sig perfekt som luksus-kalendergave fra den hengivne kæreste.

Men er et garderobesystem ikke lidt stort til en kalendergave, tænker du måske? Og ja, det er det måske, men det gode ved RackBuddys garderobesystemer er, at de findes i forskellige størrelser, og at hvert system består af mange små dele. På denne måde findes der noget til ethvert budget, enhver stil og enhver smag.

Fælles for dem alle er, at din mand med sikkerhed vil glæde sig som et lille barn til at åbne pakkekalenderen dag efter dag.

Når mænd bliver børn, er glæden til at tage og mærke på

Et garderobesystem fra RackBuddy er på mange måder som LEGO for voksne. Det består af en masse små byggeklodser, der tilsammen skaber én unik helhed.

Med hver dag, der går, får manden i dit liv flere måder at kombinere de forskellige elementer i pakkekalenderen på. Det sætter gang i kreativiteten og fantasien.

Derudover har et nyt garderobesystem den fordel, at det bidrager til æstetikken i hjemmet, og, hvem ved, måske bliver der jo også lidt plads til dine kjoler, jakker og accessories. Det må da siges at være en win-win-situation. 

Step dit pakkekalender-game op med RackBuddy Elements

Elements hedder det unikke system fra Rackbuddy, der, som navnet antyder, lader dig kombinere alskens elementer med hinanden. Systemet består af såkaldte Elements Bars, der skrues i væggen samt elementer såsom bøjlestænger, hylder og knager, der fastgøres til disse.

De mindste elementer starter fra 99 kr., mens prisen for en bar er 950 kr. Du har også mulighed for at spare penge ved at vælge en pakkeløsning med forskellige elementer.

Uanset hvor meget man end elsker din udkårne, så vil et helt RackBuddy Elements-system nok udgøre en relativt stor kalendergave.

Men på den anden side så er det også en rigtig god gave, der jo også har mange fordele for en selv, for parforhold og ikke mindst for den gode stil derhjemme.

Og uanset om du skal købe kalendergave eller ej, så er RackBuddys hjemmeside et inspirerende og hyggeligt sted, der altid er et besøg værd.