Forskellige gaver i gavepapir

Guide: Sådan udvælger du gaverne til pakkekalenderen

Når du skal lave en pakkekalender til din kæreste, er det først og fremmest tanken, der tæller. Herudover er det naturligvis vigtigt, at du vælger nogle gaver, som kan forsøde tilværelsen en lille smule. Herunder følger en række gode bud på, hvordan du vælger de helt rigtige gaver til årets pakkekalender.

Det er snart jul, og det betyder, at du skal til at i gang med årets pakkekalender, hvis du har planlagt at forære din kæreste sådan en. Er du i tvivl om, hvad du skal forære ham, kan det være en god idé at hente noget inspiration – eksempelvis i de følgende afsnit herunder.

Praktiske gaver er oplagte

En pakkekalender er en oplagt måde at få købt nogle af de ting, som I måske ikke lige får gjort ellers. Det kan eksempelvis være noget nyt sengetøj 200×200, som måske ikke er den mest spændende gave, men som alligevel er en god gave til en pakkekalender.

Du kan med fordel investere i nogle af de ting, som I alligevel skal have købt, når du laver en pakkekalender. På den måde kan du få dem til at virke en smule mere spændende, når de er pakket ind som en overraskelse.

Herudover skal der selvfølgelig også nogle gaver, som rent faktisk forsøder tilværelsen en smule – og her er nye sokker og sengetøj måske ikke den oplagte løsning. I stedet kan du investere i noget lækkert til den søde tand, som kan nydes til aftenkaffen.

Sørg for, at der er små forkælelsesgaver

Når du skal lave pakkekalenderen, skal du købe minimum 24 gaver, og det kan være svært at udvælge 24 unikke gaver. Derfor kan du med fordel investere i nogle små forkælelsesgaver, som kan åbnes i løbet af december.

Det kan være små stykker chokolade, som I sammen kan nyde til aftenkaffen, men det kan også være nogle andre ting som eksempelvis en god specialøl eller noget kaffe. I sidste ende handler det bare om at udvælge noget, som du ved, din kæreste kan lide.

Leder du efter en pakkekalender til ham, så find inspiration her.

Vælg eventuelt nogle lidt dyrere adventsgaver

Advent er en oplagt mulighed for at give nogle lidt større gaver – selvfølgelig uden at vælte budgettet. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, men det kan være gaver, som koster alt mellem 50 kr. og 200 kr. afhængigt af dit specifikke budget.

Der er masser at vælge imellem, men det er en god idé at vælge nogle, som han rent faktisk har brug for. Du kan også vælge at købe én stor gave til jul i stedet, og så udelukkende basere pakkekalenderen på nogle mindre gaver, som ikke koster det store.