Far og baby foran et juletræ

Tre ideer til kalendergaver til den nybagte far

En nybagt far trænger til at blive en smule forkælet, når december indtræder. Det kan godt være en stor omvæltning at blive far. Derfor kan der være behov for lidt ekstra forkælelse de dage, der er anledning til det.

Kalendergaver er en hyggelig måde at forkæle dem, du holder af på. Til den nybagte far er der mange forskellige gaveideer at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at de tager højde for hans nye titel og giver anledning til at værdsætte december lidt ekstra. Nedenfor får du tre ideer til, hvad du kan give den nybagte far i kalendergaver.

Tøj til baby

Det er ikke altid, at en nybagt far er interesseret i at få gaver til sig selv. Derfor kan du for eksempel overveje at give ham en gave til den lille nye baby, som afspejler hans egen stil. Det kan være, du kan finde en trøje magen til hans yndlingstrøje. På den måde kan han matche tøjstil med sin nye baby.

I begyndelsen er der nemlig hele tiden behov for at købe nyt babytøj, fordi barnet hurtigt vokser ud af det. En oplagt mulighed er i den anledning at give babytøj i lidt ekstra gode kvaliteter. Det vil med sikkerhed glæde den nybagte far. Hvis du mangler en god babytøjsforhandler, kan du læse mere her luxkidz.dk.

Giv ham en oplevelse

For at veksle lidt mellem gavetyperne i pakkekalenderen, kan du overveje at give den nybagte far en oplevelse, han sent vil glemme. Midt i bleskift, babypludder og tøjvask, kan der være brug for at blive lidt forkælet.

Den nybagte far klarer sin nye rolle til UG, og han fortjener at komme ud med drengene og hygge sig. Du kan for eksempel overveje at give ham oplevelser såsom ølsmagning, en tur på café eller i biografen med en god ven.

At veksle mellem gave som babytøj og oplevelse er en kombination, der passer til en mand, der netop er blevet nybagt far.

Skift den slidte skjorte ud

Hvis den nybagte far trænger til lidt nye klæder i det efterhånden trætte tøjskab, kan du overveje at forære ham en ny skjorte. Måske er den gamle skjorte efterhånden så slidt, at den trænger til at blive skiftet ud.

Det giver også anledning til lidt forkælelse. En nybagt far har stadig brug for at stå skarpt, ligeså snart han forlader matriklen og suser på job. Derfor er en ny og velstrøget skjorte i et lækkert materiale en essentiel gaveidé til kalendergaver.