Mand der spiser burger

4 kalendergaver til den madglade mand

Leder du efter kalendergaver til jul til manden i dit liv? Så læs med her, hvor du kan finde inspiration uanset om gaverne er til din kæreste, bedste ven eller far. 

Kalendergaverne er særligt udvalgt til den madglade mand. Så hvis du kender en mand, hvor vejen til hans hjerte går gennem mad, kan du blive inspireret her. Vi giver dig nemlig 4 bud på en gave, der forkæler hans interesse og mave. 

Læs videre herunder eller find ideer til en god pakkekalender til ham her.

Spice julen op med krydderier

Elsker din mand at bruge krydderier i maden og eksperimentere med retter? Så kan det være en sjov ide at spice julen op ved at give ham krydderier. Der findes et hav af sjove krydderier i alle prisklasser.

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du købe en krydderi gaveæske. Men du kan også overraske ham hver dag med et nyt krydderi. Fx all time favoritten Tamarind fra det thailandske køkken, safran eller piment d’espelette. Du kan også forkæle ham med det luksuriøse trøffel salt. 

Humørbooster: Hangry pakken

På engelsk siger man, at man kan være hungry eller angry – men der er nu intet værre end at være hangry. Vi kender alle til at være så sultne, at vi bliver i dårligt humør.

Og hvis den situation skulle opstå, kan du hjælpe ham på vej med en sult stillende nødpakke. Køb hans yndlingsslik, bland-selv nødder og chokoladebarer, og læg det i en nødpakke, til når den hurtige sult melder sig. 

Kogebøger

Selvom det er sjovt at eksperimentere med maden selv, så er det også fedt at få noget inspiration. Og det kan man heldigvis få i kogebøger. Der findes kogebøger til alles smag; til veganeren, frankofilen eller salatelskeren. I en digital verden som vores, kan det også være rigtig dejligt med en bog. Det er trods alt lidt lettere at læse opskriften i en hard copy frem for på telefonen. 

Hjemmedyrket chili

Chili dyrkning er blevet mere populært end nogensinde før. Er din mand også en af de mange chili entusiaster, eller elsker han bare stærk mad? Så kan du give ham grejet til selv at gå i gang med at dyrke chili. Giv ham en startpakke som indeholder chilifrø, pottemuld, potteplante og en vandforstøver. Så har han alt, han skal bruge til selv at gå i gang.

Vil du i stedet gerne give en færdiglavet pakkekalender til den madglade mand? Så læs: 8 anderledes julekalendere til ham, som han kan nyde i december.