Moderne kaffebrygger

5 perfekte gaver til personen, der elsker kaffe

Hvis du kender en person, der er vild med kaffe, er en gave, der har med kaffe at gøre, ideel. Der er mange muligheder at vælge imellem, men det kan være svært at vælge den helt rigtige. Her får du 5 perfekte gaver, der er oplagte at forære personen, der bare ikke kan få nok af kaffe.

#1: Kaffekrus

Et kaffekrus er den oplagte gave til en person, som elsker kaffe – i hvert fald hvis du vil forære en prisvenlig gave, som helt sikkert kommer til at blive brugt. Du kan eksempelvis vælge et personligt krus med et motiv, eller du kan vælge at købe et sæt. Det er op til dig, men sørg for, at du overvejer, hvad modtageren vil blive mest glad for.

Kaffekrus i keramik og glas er et oplagt valg, hvis personen, der skal modtage gaven, går op i godt design og æstetik. Er personen mere praktisk anlagt, kan du eksempelvis investere i et kaffekrus med termofunktion, så det kan anvendes på gåture eller i bilen om morgenen.

#2: Espressomaskine

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at gå på kaffebar, selvom mange gør det alligevel. Det er der dog ingen grund til, hvis bare man har sin egen espressomaskine i køkkenet. Her vil man selv kunne brygge lækker og velsmagende kaffe, der matcher dem, man får på byens mest fancy kaffebarer.

Vælg en espressomaskine, som er nem at bruge, hvis det er den første, vedkommende får. Det kan eksempelvis være en espressomaskine med kværn, som du kan se et overblik over her. Undersøg desuden, hvilke funktioner der er vigtigst for modtageren, inden du investerer i en kaffemaskine til vedkommende.

#3: Kaffebønner

Der findes mange forskellige kaffebønner, og det er altid sjovt at prøve noget nyt. Du kan derfor med fordel købe nogle forskellige kaffebønner, som helt sikkert vil bringe glæde. Det kræver dog, at personen, der modtager gaven, har en kværn til at male bønnerne.

Du kan vælge mellem flere forskellige slags, og du kan enten gå efter den sikre vinder og vælge noget, som du ved, at han kan lide, eller du kan vælge noget nyt og spændende, som han måske ikke har prøvet før. Uanset hvad, så vil det helt sikkert være en gave, som han bliver glad for – og så egner den sig perfekt til en pakkekalender.

#4: Kaffeabonnement

Et kaffeabonnement er den perfekte gave til en person, som elsker kaffe. Det giver vedkommende mulighed for at prøve forskellige kaffebønner hver måned, og du kan eventuelt forære ham et gavekort, så han ikke ender med selv at skulle betale abonnementet på et tidspunkt.

Der findes efterhånden mange udbydere af kaffeabonnementer, og du bør først og fremmest overveje, om det skal være et abonnement på formalet kaffe, kaffebønner eller kaffekapsler. Du bør derfor undersøge, om modtageren har en espressomaskine, filterkaffemaskine eller en kapselmaskine, inden du bestiller et abonnement.

#5: Plakater, bøger og kunstværker

Der findes masser af smukke kaffeplakater og andre kunstværker, som relaterer sig til kaffe – og de kan være et oplagt valg at forære i gave til en person, du holder af. Du kan også købe kogebøger eller andre bøger, som omhandler kaffe. Du kan finde flere forslag til kalendergaver her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!